keskiviikko 10. elokuuta 2011

Demerara Rum Punch


Yhtenä päivänä sain sohvalla lojutessani ajatuksen, että järkättäis kavereiden kanssa oma versio Arvostele mun illallinen -ohjelmasta. Siitähän se ajatus sitten lähti. Mie olin vuorossa ensimmäisenä ja aiheeksi illallisille muodostui Karibia. Ilta oli täynnä karibialaista musiikkia, palmupuita (pahvista askarreltuja), mukavaa seuraa sekä hieman aarteenmetsästystäkin. Ja trooppinen lämpötilakin oli tietysti tilattu.

Alkudrinkkeinä tytskät sai Demerara Rum Punch -drinkit, joiden ohje löytyi Dan Sukkerin sivuilta. Maku oli kyllä kivan hedelmäinen ja sopivan tujakka. Ja tietysti pisteitä kerätäkseni kaiversin ananakset ontoiksi, joihin sitten tuli drinkit koristeineen. Tässäpä ohje.

4-6 lasillista

Ainekset:
1½ dl appelsiinimehua
1½ dl ananasmehua
1½ dl mangomehua
1½ dl vettä
2½ dl tummaa rommia
1/4 dl ruokokidesokeria
pari tippaa Angostura-katkeroa (löytyy Alkosta)
1 maustemitallinen raastettua muskottipähkinää (itse laitoin ihan jauhettua)

Koristeluun:
jääpaloja
1 viipaloitu banaani
1 viipaloitu appelsiini

Sekoita mehut kulhossa. Lisää vesi ja rommi. Sekoita joukkoon muskottipähkinä ja ruokokidesokeri. Lisää jääpalat ja hedelmäviipaleet. Tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti