lauantai 2. heinäkuuta 2011

Tulinen tonnikalapiirakka


Idea täytteeseen tuli Suklaamuruja...-blogista. Vähensin ohjeesta hieman chilillä maustetun tonnikalan osuutta, jolloin maku oli silti vielä mukavan tulinen, muttei mielestäni liian raju.

Pohja sama kuin kinkkupiirakassa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 prk chili-tonnikalaa
½ punainen paprika
juustoraastetta
1 prk 3 juuston kermaa


Valmista pohja ja paista ohjeen mukaan uunissa. Valuta tonnikalapurkeista nesteet pois ja kaada tonnikalat kulhoon. Lisää paprikakuutiot ja kerma joukkoon. Kaada seos juustoraasteen kanssa pohjan päälle ja asettele osa raasteesta pinnalle. Paista piirakkaa uunissa, kunnes se on saanut pintaan hieman väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti